HONDA CX 500 / CDI / PARTS/ MC TURE / TOURING
<< Dec 2021 >> >
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
 
Hjem > MC TURE - UDLAND > 2017 ROCKY MOUNTAINS / YELLOWSTONE NP > Tourbeskrivelse

Tourbeskrivelse

ROCKY MOUNTAINS rummer 4 stolte præsidenter på Mount Rushmoore, Togrøveren Butch Cassidy og Buffalo Bills hjemland. General Custers endeligt ved Little Big Horn. Massakren i Wounded Knee. Crayzy Horse - verdens største skulpturprojekt. Og en natur, der flipper helt ud med sære fænomener i nationalparken Yellowstone.

Sigtekornet er rettet ind mod det vilde vesten, hvor nybyggere, cowboys og indianere har kæmpet for at overleve. Hvor lykkeriddere og lovløse har jagtet efter guld på indianernes territorium. Buffalos i milliontal blev jagtet og næsten udslettet. Hvor de hvide massakrerede indianerne og indskrev sig i den amerikanske historie.

ROCKY MOUNTAINS er en stor mundfuld, jeg har udvalgt det bedste som Rocky Mountains kan byde på - en vidunderlig og afvekslende blanding af kultur- og naturoplevelser - GLÆD DIG...

Black Hills også kaldet De sorte bjerge - er sioux-prærieindianernes elskede land og hvor kampene mellem cowboys og indianerne stadig pågår i al fredsommelighed. Samme sted er verdens største skulpturprojekt af indianernes helt CRAZY HORSE under udførelse og bliver langt større end de 4 præsidenter i Mount Rushmoore.

Cody øst for Yellowstone NP rummer Buffalo Bills museum, men også rodeo i sommerhalvåret og hver aften kl. 20:30 - Jun - Aug.

Nationalparkerne

Vilde dyr og gejsere opleves bedst i Yellowstone NP (størrelse som Sjælland/Lolland-Falster), De højeste klippebjerge bedst i Rocky Mountains NP, Badlands prærie med de store flokke af Bison, men også mange klapperslanger.

Old Faithful - Yellowstone NP leverer døgnet rundt det største show og ca. 22 gange i døgnet sender gejseren 25.000 Ltr spilkogende vand ca 40 - 50 mtr op i luften. Nogle gejsere springer i varighed fra 1 - 5 minutter og andre som f.eks. Great Fountain Gejser springer i varighed 1 - 2 timer og i en højde af 20 - 40 mtr.

Yellowstone NP har ca. 200 - 250 aktive gejsere og mere end 10.000 varme kilder, mudderpøle.

Lige syd for Yellowstone NP - finder man Grand Teton NP og som ingen på vej fra eller til, kan undgå at se. Den højeste og hvide bjergtinde Grand Teton er 4.197 moh, ikke det højeste i USA, men det smukkeste. Inde i NP kan man køre op på Signal Mountain 2.356 moh og få et flot udsyn ud over bjergtinderne og ned over søerne i Jackson Hole.

Jackson - cowboybyen - afholder onsdag og lørdag - rodeo, diligence-røveri, cowboy-bands om aftenen i de forskellige saloons - vi har 2 overnatninger i denne by.

Rocky Mountain NP er på størrelse med Lolland, ligger vest for Denver og rummer nogle af USA højeste bjertinder. 76 tinder rager mere end 12.000 fod (3.650 m) mod himlen. Det højeste bjerg Longs Peak, er 4.345 moh. Kun en vej går tværs gennem parken og afhængig af snemængden kun åben fra slutning af maj til midt i oktober. Selv om sommeren skal man have varmt tøj på for at modstå frostgraderne på denne strækning.

Denver påstås at være den ´tyndeste´ by i USA - målt i fedme, idet kun 48% er overvægtige, hvor befolkningen i andre amerikanske byer er mere end halvdelen overvægtige eller direkte fede.

 

Tag en rask beslutning - meld dig til en vel gennemarbejdet MC-TOUR - som ikke vil gå over i glemmebogen.

HUSK der er tilmeldingsfrist pr. 1. september 2016

 

Interesseret i at se mit MC - CV og som ROAD CAPTAIN på udenlandske ture - så tast på HER