HONDA CDI - CX/GL 500 / Dele/ MC TURE
<< Jul 2025 >> >
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  
 
VELKOMMEN til Vissenbjerg / Fyn

VELKOMMEN til Vissenbjerg / Fyn

 


 

LIVET UDMÅLES IKKE EFTER, HVOR MANGE GANGE DU TRÆKKER VEJRET,

MEN EFTER DE STEDER OG ØJEBLIKKE, DER TAGER VEJRET FRA DIG!

---------------------------------------------------

HONDA PARTS / ERSATZTEILE

------------------------------------

 

 MC ture - hvor intet er overladt til tilfældigheder...

If you want - you can translate the danish language to your own language by Google Translate:

Wenn Sie möchten, können Sie aus dem Dänischen ins Deutsche mit Google Translate übersetzen:

http://translate.google.com/

- Til min hjemmeside der har til opgave at informere alle interesserede MC´ister om ture til udlandet og i Danmark som jeg   producerer og arrangerer, du behøver ikke at være medlem af en bestemt klub eller køre på en bestemt motorcykel.

 

HURTIG TILGANG TIL NYT - TAST DIREKTE PÅ MENUPUNKTET - UPDATE INFO    

 

På oversøiske rejsemål - samarbejdes der med et flyselskab - og der tegnes en konkursforsikring i Rejsegarantifonden - der dækker flybilletten, din sikkerhed for at kunne komme hjem igen, dersom et flyselskab går konkurs under rejsen..

Jeg er selv medkører på alle turene som ´Road Captain`, din garanti for at vi kommer de rigtige steder hen og til tiden, men vil gerne have at der yderligere er en medkører der er dus med sin navigator og gerne af konkurrerende fabrikat. Jeg anvender selv TomTom Rider 2013 + TomTom 450 World, så har du en Garmin vil det være en optimal løsning, dersom den kan rumme en del - delruter.

Normalt har vi en bærbar pc med på langturene, så vi dagligt kan uploade fotos til vor Travellog og således at de der blev derhjemme kan blive delagtiggjort i vore oplevelser samt modtage og afsende mail via webmail, en mailadresse som alle har - få den oplyst af din udbyder, dersom du ikke kender adressen.

Vi har også et eller flere GoPro Hero MOTORSPORTSHD videokameraer med og optager dele af den udkørte rute - i fuld HD (1920 x 1080 px).

Du kan finde videofilm på de forskellige sider, fra ture der er kørt og kommende ture, men kan også se disse på youtube på dette link: www.youtube.com/erikfoged og www.youtube.com/cxtopfyn eller rejsebloggen:

Gennemse hjemmesiden, måske er der en tur der kunne friste dig.

PS: Skulle der mod forventning vise sig en fejl på linkhenvisninger, meddel det venligst og benyt menupunktet ude til venstre der hedder Mailform - på forhånd tak!


JEG VENTER PÅ DIG - HVAD VENTER DU PÅ?

 De bedste hilsener

Erik F

Road Captain